Jaksot

Dibitassut ja kadonnut prinsessa

Jakso 1: Tervetuloa Bonecityyn

Avausjaksossa tutustutaan valloittavaan Dibitassuplaneettaan, jota asuttavat enemmän tai vähemmän tavalliset koirakansalaiset sekä kuninkaallinen perhe. Päähenkilöinä seikkailevat koululaiset Viki ja Mimi ystävineen. Yllättävä tapahtuma avaruusplaneetalla käynnistää ensimmäisen Dibitassut-seikkailun.

Jakso 2: Varjoja ja viemäreitä

Koko Bonecity kohisee kuninkaan tyttären prinsessa Sissin katoamisesta. Koululaisista löytyisi silminnäkijöitä tapahtumalle. Vaan löytääkö tieto perille? Ja mitä mystiset varjot puuhailevat?

Jakso 3: Ruksattu lentohärveli

Prinsessan katoamisen liittyvä johtolanka löytyy jälleen. Luokkatoverukset Viki ja Prinsessan pikkusisko Emmi pääsevät sieppaajan kintereille. Seuraa sarja vauhdikkaita käänteitä, joista ei huvittaviakaan piirteitä puutu.

Jakso 4: Maalla, verkossa ja viemärissä

Avaruusaluspiirustukseen ilmestynyt merkki kiehtoo koululaisia. Taitavat salapoliisimme ottavat kaikki tiedonhakukeinot käyttöön. Hyödyllisiä ja hyödyttömiä apujoukkoja ilmaantuu.

Jakso 5: Kirjatoukat piraattijahdissa

Viemäritie on johtanut vesiperään. Koirakaverukset Viki ja Emmi hakeutuvat löytöretkelle kirjatiedon aarreaittaan. Minne se johtaa?

Jakso 6: Lappusilmien apajilla

Hattupää on yrittänyt karistaa Vikiä ja Emmiä kintereiltään, mutta pikkukoirat ovat sinnikkäitä. Merirosvojen laiva on kohde, jonne nenät osoittavat.

Jakso 7: Kapinallinen lasti

Merkkarilaivan ruuman lasti säikäyttää koirakaverukset pahanpäiväisesti. Pienet kapinalliset eivät suinkaan ole eilisen teeren jusseja.

Jakso 8: Shakki vai Matti?

Vikiä ja Emmiä mietityttää merirosvolaivan lasti. Tiedonnälkäisten nuuskijoiden jäljillä on myös hattupäinen koira, joka ei ole innostunut koirakoululaisten puuhista.

Jakso 9: Aarresaaren mysteeri

Herra Wangin kuuluisasta vanhojen kirjojen kaupasta on löytynyt vihiä suuresta aarteesta. Ovatko merirosvot aarteen jäljillä? Entä liittyykö Prinsessa Sissin katoaminen asiaan? Kaikki nämä asiat saattavat kytkeytyä toisiinsa.

Jakso 10: Prinsessajahdissa

Varjot ovat johdattaneet Vikin ja Emmin salaluukkuun, mutta käänteitä on vielä luvassa. Ensimmäisen Dibitassuseikkailun päätösjaksossa selvitetään prinsessan katoamisen syy. Mutta osa arvoituksista jää vielä kaivertamaan sankareidemme mieltä.


Dibitassut ja kaktusplaneetan kissakuningatar 

Jakso 11: Kissamainen lahja

Kaktuskissaplaneetalta saapuu arvovaltainen seurue. Mukanaan he tuovat lahjan, jolla on ylevä tarkoitus. Mutta pikkukoirat Viki ja Emmi huomaavat muutakin.

Jakso 12: Koululaisten kiipelipeli

Kaktuspatsas kiehtoo koululaisia, jotka löytävät sille aivan uudenlaista käyttöä. Miten patsaan vartiointi museossa on oikein järjestetty?

Jakso 13: Hiiriä, kummituksia vai pitkäkyntisiä?

Museota vaivaa kiusallinen katoamisongelma. Bonecityn lehdistö uutisoi kuumana ja huhut vellovat. Onneksi salapoliisitehtäviin löytyy pari kokenutta vapaaehtoista.

Jakso 14: Nuuskimisasioilla

Jos olet pitänyt museota tylsänä paikkana jossa ei tapahdu mitään, tule Bonecityyn ja huomaat olevasi väärässä. Viki ja Emmikin huomaavat, että museossa vaikuttaa varsin jännittäviä tyyppejä.

Jakso 15: Hassut hattukansalaiset

Missä varjot parveilevat, sieltä löytyvät johtolangat. Salapoliisimme Viki ja Emmi lähtevät naamioituneina seuraamaan lankaa, joka sihisee ja haiskahtaa kalalta.

Jakso 16: Kalanhaisua ilmassa

Joku on tempaissut salapoliisihommissa nuuskineet kaverukset museossa väärän oven taakse. Pilkkopimessä ei näe mitään, mutta haistaa sitäkin paremmin. Minne Viki ja Emmi päätyvät?

Jakso 17: Oppitunti museossa

Koiraluokka tutustuu opettajan johdolla Dibitassuplaneetan museon ihmeisiin. Mutta opettajakaan ei tiedä, että Viki ja Emmi tuntevat paikan entuudestaan varsin hyvin. Museosta löytyy kaikille odottamatonta ihmeteltävää.

Jakso 18: Kaktuksen pannassa

Yöksi museoon päivystämään jääneet koiraoppilaat ovat joutuneet outojen olentojen vangiksi. Nyt tarvitaan neljältä koiraystävykseltä yhteistyötä, jotta kiipelistä selvitään. Kaktuskissaseikkailun huikea päätösjakso.


Dibitassut ja suuri sirkusseikkailu

Jakso 19: Rainbow-buumi

Bonecityn kuumin yhtye on täällä tänään! Rainbow-bändi villitsee Dibidogs-nuorisoa. Myös hallitsijan tytär Prinsessa Sissi on Rainbown suuri fani. Tule seuraamaan keikkaa huvipuistoon!

Jakso 20: Nimmareiden metsästäjät

Viki ja Emmi nauttivat huvipuiston vimpainten kyydistä. Toiveissa on myös kohdata Rainbow-yhtyeen jäseniä nimikirjoitusten saamiseksi. Mutta se ei olekaan aivan helppoa.

Jakso 21: Vartioidut idolit

Rainbown konsertti villitsee huvipuistossa! Suosittua koirabändiä varjellaan innokkailta faneilta tarkkaan.

Jakso 22: Kurnivavatsainen voro

Kuka on iso hirviömäinen koira? Ovatko Rainbow-bändin jäsenet sen vankeja? Viki ja Emmi pohtivat arvoitusta. Samalla Bonecityn kansalaisilta katoaa ruokaa.

Jakso 23: Liukkaita kavereita

Hyljealtaassa koirakaverukset Viki ja Emmi saavat harmaita leikkisiä ystäviä. Isompien sisarusten sydämet ovat pakahtumaisillaan.

Jakso 24: Kenguruiden jäljillä

Sirkuksen kengurut ovat karkuteillä. Mutta tätä uutisvainua Bonecityn nuuskiva lehdistö ei olekaan haistanut...

Jakso 25: Akrabadabra akrobatiaa

Akrobaattien kanssa taituroineet Viki ja Emmi eivät saa esiintymisestä ja villeistä tempuista kyllikseen. Löytävätkö he itselleen ison hurjan managerin?

Jakso 26: Imelät luikurit

Taikurin apulaiset ovat hirviömanagerin satimessa. Päätyvätkö pupu ja papukaija proteiinirikkaaksi lounaaksi? Keille herkut maistuvat? Sirkusseikkailun makea päätösjakso.

 
Tunnilla puhelinta ei saa pitää päällä, mutta kuninkaalliselle saattaa tulla tärkeä viesti kesken oppitunnin. Kuten se, että isosisko Prinsessa Sissi on kadonnut.

Dibitassut ja kadonnut prinsessa


Vikin ja Emmin yllättävä löytö: mistä nämä kaikki puput tulevat? Ja minne ne oikein ovat matkalla

Dibitassut ja kadonnut prinsessa