Tapahtumia

Arvoitus museossa

Museon vartija päästää Vikin ja Emmin sisään valvontahuoneeseen, jonne yleisöltä on pääsy kielletty. Löytyykö sieltä jokin johtolanka? Vai näkyykö näistä videoista edes todellisuus, mitä tapahtui viime yönä?

(Jakso 15)

Vaara merirosvolaivalla

Tämä ei ole mikään mukava matkustajalaiva, jossa Viki ja Emmi ovat nuuskimassa. Toivottavasti he eivät törmää kehenkään tällä laivalla, ettei käy köpelösti. Yhdessä laatikossa on varmasti jotain höydyllistä. Löytyykö se ennen kuin Viki ja Emmi keksitään?

(Jakso 6)

Maalla, merellä ja ilmassa

Merirosvolaivan lipussa on tutunnäköinen merkki. Eikös se ole sama merkki, kuin mikä mysteerisesti ilmestyi Vikin piirustukseen avaruusaluksesta?

(Jakso 5)

Väärä sisäänkäynti

Kuinka Viki ja Emmi ovat päätyneet matkatavaroiden lajittelukeskukseen? Täältä ei taida löytyä  kadonnutta prinsessaa eikä kidnappaajia. Sen sijaan täältä on mahdollista joutua matkalle aivan toiselle planeetalle...

(Jakso 3)

Kartta aarresaarelle

Herra Wangin kirjakauppa sijaitsee metsän uumenissa hämärässä. Siellä säilytetään vanhoja tietoja ja salaisuuksia. Jokut historian kirjat ovat niin tärkeitä ja arkaluonteisia, että niiden lähelle pääseminen voi olla vaarallista...

(Jakso 8)

Harvinaista diplomatiaa

Bonecityn tärkeässä tapahtumassa otetaan vastaan kaunis Kaktuskissakuningatar ja hänen tuomansa upea lahja Dibiplaneetalle. Kultaisesta kaktuksesta kuullaan vielä!

(Jakso 11)

Uutta jännittävää esillä

Museo on ollut viime aikoina Vikin ja Emmin suosikkikohde hengailla. Siellä on paljon yllättävänkin mielenkiintoisia esineitä. Vielä kun museossa yöpyy (hys, niin ei saa tehdä!), selviää entistä enemmän jännittäviä asioita.

(Jakso 16)

Tehtävä museossa

Mitä vieraan planeetan kommandokissat tekevät museossa keskellä yötä? Eivät he ainakaan miltään remonttimiehiltä näytä. Pysähtykää heti ja selittäkää asianne!

(Jakso 16)

Taikurin hatunkääntötemppu

Bonecityn suurille karnevaaleille kutsutaan suosittu taikuri Vekku Temppula, jonka kuuluisimman taikatempun salaisuuden kaikki haluaisivat tietää. Muuten näin ohimennen kysyen: miksi muunkinlaisia katoamisia tapahtuu aina siellä, missä taikurimme on esiintymässä?

(Jakso 21)

Kaktuksen paljastukset

Kultaisen kaktusveistoksen takaosassa oleva laatta muistuttaa vähän ovea. Ja kaktuksen lähellä haisee kalalle, yäk! Miksi ihmeessä?

(Jakso 12)